Ostale nogometne lige

Vse o ostalih športih

Moderator: Hudički

Re: Ostale nogometne lige

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 25. januar 2009, 14:30:50

Red Devil™ je napisal:Ko bojo prebil obrambo večjih klubov v Evropi in jim zabili po par zadetkov potem bojo "strašni"...v Španiji se že dolg ve, da ne znajo igrat obrambe oz. se velik rajš posvečajo napadalnim vlogam.

Se strinjam. Španska liga v je v obrambnem smislu za kurac... Lepo vas prosim no, obramba neke Numancie, ko 5 igralcev Barce napoka pred njih pa se sposerjejo. Pa da o drugih big zmagah ne govorim. Svaka jim čast za te rezultate, ampak slej ko prej bodo v LP recimo naleteli na zid... Messi je trenutno v takšni formi kot je bil lani Ronaldo, ter mu pade vse v gol... Letos pa Ronaldo vse kar ustreli zleti mm mimo, ali pa golman ubrani nekaj neverjetnega... Pa če je kdo še gledal včeraj Barcelonine, gole proti Numancii, je lahko videl da so goli bli večino odbitki... Gol Etoja od noge vratarja v gol, Henry gol tako hudo spremenil smer da joj, Messi pa je pri drugem zadetku mel fini slalom, a veliko mero sreče. Prvi gol pa ajde, to je res lep chip bil :) Samo Barkero je z prostim strelom dobesedno posral Valdesa :D
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

Kraj: Pragersko

OdgovorNapisal/-a Remmy dne 25. januar 2009, 14:32:40

7' [1 - 0] Rimoldi
11' [2 - 0] Solakis
13' [3 - 0] Luciano
16' [4 - 0] Michalopoulos
20' [5 - 0] Solakis

A pa Barca zmore kaj tazga?
:)
"I once went into Manchester with a bourgeois, and spoke to him of ... the frightful condition of the working people's quarters, and asserted that I had never seen so ill-built a city. The man listened quietly to the end, and said at the corner where we parted: 'And yet there is a great deal of money made here; good morning, sir.'" F. Engels
Uporabniški avatar
Remmy
Nikol ni dobu ponija

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 25. januar 2009, 14:33:46

Anothorsis vs Omonia predvidevam :D :D :o
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 25. januar 2009, 14:56:51

Gremo stavit kolk jih bo Barca natrosila Lyonu v 1/8 finala? 5+ ziher... Ni vse v ligi brez obrambe... pač jim teče stroj.
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 25. januar 2009, 14:58:21

ManRed je napisal:Gremo stavit kolk jih bo Barca natrosila Lyonu v 1/8 finala? 5+ ziher... Ni vse v ligi brez obrambe... pač jim teče stroj.

Grem stavit da ne. Bodo se kar fajn namučli kot smo se mi, lani, še posebej na Gerlandu. Jooj kje pa +5 :D Če bodo prišli naprej, bodo zaradi tekme na Nou Campu...
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

OdgovorNapisal/-a MARTIN-UNITED dne 25. januar 2009, 16:20:56

ManRed je napisal:Gremo stavit kolk jih bo Barca natrosila Lyonu v 1/8 finala? 5+ ziher... Ni vse v ligi brez obrambe... pač jim teče stroj.

5+ ne se hecat no :lol: :lol:
MARTIN-UNITED
Brat mu je isti

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a mojcha7 dne 25. januar 2009, 16:22:16

becks zabil 1. gol za milan
Mojcha7
Uporabniški avatar
mojcha7
General manager of OT

Kraj: izola

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 25. januar 2009, 20:14:23

David Beckham je itak legenda... Manchester Uniteda seveda!!!
Je odigral kao pa zelo dobro, eden boljših na tekmi. Dobro to tudi za angleško reprezentanco, da je v pripravljenosti in formi. Zvečer pa upam da ga Inter spet kiksne, da bo Serie A še bolj zanimiva.
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson

OdgovorNapisal/-a DarkManX™ dne 1. februar 2009, 17:12:46

Zdaj sem gledal celo tekmo med Interjem in Torinom (1:1) in imam eno vprašanje. Kakšen je namen Ricarda Quaresme kot nogometaša? Mislim, s čim on ekipi pomaga? S čim si je zaslužil, da je zanj strokovnjak kot je Mourinho plačal tak denar? Zakaj je tako cenjen? En najbolj pointless nogometašev, kar sem jih videl ...
Uporabniški avatar
DarkManX™
Chief of Execution

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a jernej dne 1. februar 2009, 23:34:36

Beckham podal za 2 gola Milana:-) gleam zj vsako tekmo Milana, odkar je becks tam....igra dobr, laufa tud zlo vlk, tak da upam da bo spet v reprezentanci!
we are the champions!!
Uporabniški avatar
jernej
One of the 24th Evra's siblings

Kraj: ponikva pri žalcu

OdgovorNapisal/-a braul dne 1. februar 2009, 23:50:17

DarkManX™ je napisal:Zdaj sem gledal celo tekmo med Interjem in Torinom (1:1) in imam eno vprašanje. Kakšen je namen Ricarda Quaresme kot nogometaša? Mislim, s čim on ekipi pomaga? S čim si je zaslužil, da je zanj strokovnjak kot je Mourinho plačal tak denar? Zakaj je tako cenjen? En najbolj pointless nogometašev, kar sem jih videl ...

Ja pravilno se sprašuješ...težko je reči kako in kaj, a kvaliteta in cena zanj sta si preveč različna. Zdej, če hočejo kljub temu pri Interju še kaj zaslužit (čeprav so drago plačali zanj) bi ga morali uturit v City :lol:
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža

Kraj: Slovenj Gradec

OdgovorNapisal/-a Matija dne 2. februar 2009, 11:01:36

Kar sem videl včeraj je celo Nani veliko boljši od njega :lol:
Uporabniški avatar
Matija
Všeč mu je Harry Potter

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 2. februar 2009, 11:27:12

Še Mourinho se strinja z nami in pravi da si je sam kriv, ker ga je hotel na vse pretege. Preprosto ne razumem, vsi si želijo Quaresmo, a ni nič od njega...
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a andre dne 2. februar 2009, 15:26:50

On je navajen igrt v ekipi v kateri ni velik zvezdnikov(Ibrahimović,Adriano,Figo,..).Ko se je figo vrnil po poškodbi skor da ni več dubu priložnosti.Ne vem zakaj samo veliko boljše se znajde v manjšem klubu.Pri Portu je bil vsaj za moje pojme velik boljši.Podaje iz njegovim zunanjim delov po nejgovo trivela so bile odlične.Edino kar mi gre pri njemu na živce je to da je tak rečeno dajvr kt nš CR in za vsak kurac obleži in pol se pou ure sedi na travi in se pizdi, namesto da bi vstal in stekel nazaj.Tako rečeno on more bit glavni v ekipi da pol tut kej nardi.
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
andre
One liner

OdgovorNapisal/-a DarkManX™ dne 2. februar 2009, 16:26:45

andre je napisal:On je navajen igrt v ekipi v kateri ni velik zvezdnikov(Ibrahimović,Adriano,Figo,..).Ko se je figo vrnil po poškodbi skor da ni več dubu priložnosti.Ne vem zakaj samo veliko boljše se znajde v manjšem klubu.Pri Portu je bil vsaj za moje pojme velik boljši.Podaje iz njegovim zunanjim delov po nejgovo trivela so bile odlične.Edino kar mi gre pri njemu na živce je to da je tak rečeno dajvr kt nš CR in za vsak kurac obleži in pol se pou ure sedi na travi in se pizdi, namesto da bi vstal in stekel nazaj.Tako rečeno on more bit glavni v ekipi da pol tut kej nardi.

Torej ... zaključimo lahko, da je portugalska liga na njegovem nivoju. Polom je doživel v Barceloni in polom doživlja v Interju. Če je za Barco imel izgovor z mladostjo, ga zdaj nima. Enostavno ni dovolj kvaliteten igralec. Ne morem verjeti, da so si ga nekateri nekoč želeli v Unitedu.
Uporabniški avatar
DarkManX™
Chief of Execution

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Kid_A dne 4. februar 2009, 14:06:53

Kak gol Quagliarelle za 2-2 proti Napoliju :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=O5OGNJO8OqI

Car :appl:
"Manchester United stands for more than any person, any player, any supporter. It is the soul of a sporting organisation which goes on season after season, making history all the time"
Uporabniški avatar
Kid_A
Passionate Wayne

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 4. februar 2009, 14:19:22

Hud gol ja :) Tega Kvaljarelo so enkrat kr močno z nami povezoval...
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Kid_A dne 4. februar 2009, 16:47:33

Jep, ko se je še iskalo strikerja... Hud igrač, ampak je kasneje prišel Tevez, s katerim sta si podobna igralca.
"Manchester United stands for more than any person, any player, any supporter. It is the soul of a sporting organisation which goes on season after season, making history all the time"
Uporabniški avatar
Kid_A
Passionate Wayne

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 6. februar 2009, 9:47:59

Barca praktično v finalu Kraljevskega pokala... Double letos minimalno... :D
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 8. februar 2009, 16:57:53

Novakovič 2x, Žlogar, Ljubijankič in Stevanovič so dosegli gol. Torej naši kar strelsko razpoloženi. Predvsem sem vesel za Ljubijankiča, ker se tako dobro drži po tisti poškodbi, zdaj je že nekajkrat zapored zadel.

Real še sedmič zapored zmagal, Barca pa danes brez večjih težav pomojem zmaga Gijon, tako da ostane +12.

Inter slavil v Serie A 0:3, Milan kiksnil prot Reggini doma z 1:1, Juve zmagal 1:2 z zadetkom Poulsena v zadnji minuti. Dobro, še zmeraj ostajajo v igri.
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Šport