Napisal/-a Remmy dne 29. april 2008, 20:42:29
Obramba dobro, vezista super, krilo dobro, napadalca dobro.
Ja Nani pa spet zgodba zase. Do 45. minute ni mel dobre poteze (razen strela z glavo), nato pa dvakrat točno podal. Nej ga prosim zamenja. Zarad mene če z Welbeckom. Bolš da žoge v avt brca, ker Nani pa dobesedno uničuje živce. "Moja žoga, moja!"
Tevez podobno, nogomet je kolektivna igra, ne moreš se sam gradit po igrišču. Sicer veliko bolše kot na prejšnjih tekmah, ampak še vedno preveč egoizma.
Carrick naj pa zamenja kopačke, ker je na robu svojega šestnajsterca vsaj trikrat padel in skoraj podaril Barci gol. Scholes je pa itak norc. V 40. sekundi polfinala lige prvakov naredi najbolj hladokrven favl 15 mm izven kazenskega prostora. Pa ne prepira se da ni blo favla, ampak samo pokaže da je bil zunaj. The ginger godfather.
Važn, da se da še en gol, čimprej v igro Giggsa oz. Fletcha ( kerga kol v bistvu) namesto Nanija in je to to.
UNITED!
"I once went into Manchester with a bourgeois, and spoke to him of ... the frightful condition of the working people's quarters, and asserted that I had never seen so ill-built a city. The man listened quietly to the end, and said at the corner where we parted: 'And yet there is a great deal of money made here; good morning, sir.'" F. Engels