Zdej sm pogledal prvi polčas.
Vsi govorite o Dembeleju. Je blestel v drugem polčasu? V prvem ni nič kaj preveč izstopal. Fulham je imel praktično samo dve priložnosti. Prvo po prekršku Carricka (se vidi da ni CB in marsikdo bi tole rešil brez prekrška, seveda tole ne leti kot kritika na njegovo predstavo), drugo pa tam, kjer je De Gea ponovno izjemno posredoval kar dvakrat. Sedaj pa res kaže predstave, ki ga uvrščajo med top 5 vratarje že sedaj pri 22ih, kaj šele bo
V prvem polčasu zelo dobra predstava leve strani (oba igralca z asistenco), glede na vse kritike iz prejšnjih tekem (to se vleče že od lanske sezone). Seveda sta bila pa Rafael in Valencia še za odtenek boljša. Kagawa spet izjemno, človek mi je po eni tekmi in enem polčasu že všeč. Res odlične zamisli, preproste podaje in zelo učinkovite. Vsaj polovico akcij zrežira on. Super za zadetek na debiju na OT, tako kot tudi RvP. Ko sm gledal gol prek interneta nism na nobenem posnetku videl kako je šlo to notri, ker mi ni bilo niti malo jasno kje je letela žoga. No zdaj sem videl da je res izjemen udarec in čudovit gol. Iz nič, iz mesta mimo branilca. Super!
Škoda za Rooneyevo poškodbo, ampak nekako se mi zdi da trenutno težko paše v naš model igre. Najvišji vezist (AMC) je Kagawa, tam bi Rooney sicer lahko igral, ampak posest trenutno najboljšega igralca je brezveze. Na desni more bit Valencia, v špici RvP, Rooney ne more igrat tam, ker se preveč vrača nazaj. Potem ostane samo še levo krilo. Sicer pa presenetljivo, da je začel na tribuni. Kdaj je bil tam nazadnje, ko se je igrala pomembna tekma? Glede na trenutno formo bi pa moral biti v rangu Nanija na tribuni..
Komentator na SK je pa več kot minuto govoril, da je dal Rafael gol po tisti vratnici, šele potem je bil presenečen, ko je opazil, da je še vedno 2-1. Kaj človek vse doživi na teh naših televizijah