Liga prvakov 2011/2012

Liga prvakov 2011/12 - Arhiv

Moderator: Hudički

Re: Liga prvakov 2011/2012

OdgovorNapisal/-a mirnaunited dne 8. marec 2012, 10:30:35

Potem pa še vreme gledaš na poročilih (ne vem ali je bil kanal A ali POP) in je še napovedovalec s šalom od Barce. Ampak da to ni dost se mu na koncu kar neki sfuka in začne o vremenu v Kataloniji govorit in kar nekaj o tekmi in koliko slovenskih navijačev bo tam itd.,..... mislm WTF?!
Uporabniški avatar
mirnaunited
hehe :D lol

Kraj: Mirna

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 8. marec 2012, 11:56:35

Barca postaja (če že ni) mainstream. Vseeno pa se nima smisla zaletavati v njihove navijače, pa pristranske komentatorje. Pomoje je boljš, da se pokomentira vesoljca Messija, ki je zopet na naslovnicah. Vprašanje je le, koliko rekordov bo podrl. Lahko le njegova reprezentančna kariera oskruni njegovo zvezdo?

Drugače pa pohvale APOEL-u za preboj v 1/4 finale.

Milan
Benfica
Barcelona
APOEL
Basel (Bayern)
Marseiile (Inter)
Napoli (Chelsea)
Real Madrid
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a infinity dne 8. marec 2012, 12:01:28

Težko zameriti Obrezu (običajno mi presedata en ali drugi) včerajšnje drkanje. Tokrat je vsaj imel vzrok za to.

Je pa potrebno priznati Barci superiornost. Fantastična generacija.

Verjetno navijači Barcelone lahko zgolj uživajo ob predstavah svojega kluba. Kdo ne bi. Medtem ko pa nevtralni gledalci (kot sem bil sam včeraj, ko sem gledal 1. polčas) težko vzdržijo pred ekranom. No, vsaj v mojem primeru. Prav mučno mi je gledati, kako si par igralcev podaja tekmo, nasprotnik pa deluje kot da bi bili zgolj opazovalci na igrišču. Prevelika razlika v kakovosti popolnoma uniči tekmo.
Uporabniški avatar
infinity
UNITED

OdgovorNapisal/-a JoKeR dne 8. marec 2012, 12:13:05

Meni gre na živco to, ker se zdi kot da se cel nogomet vrti okoli Barcelone in Reala.. Tudi mi smo 2007 in 2008 haral po Premier League in Evropi pa se ni toliko govorilo o Unitedu..
Uporabniški avatar
JoKeR
Sir Bobby Charlton

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a infinity dne 8. marec 2012, 12:25:25

Včeraj sem tudi bežno ujel en prispevek pred tekmo, kjer so Barcelono opisali kot največjo športno znamko, ter da so bili prvi, ki so začeli z globalnim marketingom.

Zadnjih 10 let sem bil v prepričanju, da je ravno United prvi začel uspešno tržit svojo znamko po svetu. V vseh teh letih sem prebral precej člankov, ki so trdili ravno to. Torej kdo zdaj laže?
Manchester United is now ranked as the “most valuable sporting team in the world”

Only Google, Apple, the BBC, Dyson and Facebook are better known brands, marketing experts revealed recently, making it a bigger draw to advertisers than Coca Cola and Microsoft.

To so podatki iz lanskega leta.

Ne trdim da Barcelona ni dobro usidrana po tujih trgih. Ampak tako ekstremno nad vsemi klubi pa tudi niso (kot je prikazal včeraj kanal A). Ker v vseh pogledih pa le niso pred vsemi ostalimi klubi. Čisto pretiravanje.
Meni gre na živco to, ker se zdi kot da se cel nogomet vrti okoli Barcelone in Reala.. Tudi mi smo 2007 in 2008 haral po Premier League in Evropi pa se ni toliko govorilo o Unitedu..

Sej imaš prav. Ampak brata Obrez težko postaviš kot neko merilo. Oba sta sposobna iti v razno razna pretiravanja. O Liverpoolu in "najboljših navijačih na svetu", o zlatih nogah Balea, o fenomenalnem Vuckicu, Matavzu, ali pa kako je de Gea slab (bojda nesposoben čim kdo udarili iz razdalje), ter je Handanovič lahko zanj bog, itd. Skratka, kljub temu da sta nadpovprečna komentatorja, imata svoje "trenutke".
Uporabniški avatar
infinity
UNITED

OdgovorNapisal/-a Remmy dne 8. marec 2012, 12:46:41

Hudirja.

Hočete se boriti (s pop tv-jevskimi heroji) o primatu najbolj skomercializiranega kluba na svetu?! Huh. Res stvar, s katero se je dobro hvalit. No, za kakšne bisere že ...

Barcelona ja pa trenutno še enkrat boljša kot ostali. Jebat ga. Mogoče bo Realu uspelo v prvenstvu, kar bo zelo velik doseže, ampak na medsebojnih tekmah se vidi, koliko je kdo vreden. Vsako leto uvedejo vsaj enega domačega igralca, ki je v splošnem merilu nadpovprečna kvaliteta.

Že kar nekaj časa gledam nogomet, pa noben igralec še ni toliko izstopal v svojem času kot Messi. Res ga ne maram, ampak večina ljudi je pa očarana nad njegovimi sposobnostmi.

Zdaj pa tukaj nabijate s svojimi križarskimi pohodi proti Obrezoma (ki sta totalno idiotska komentatorja) in ostalim junaćinam. Hmm, raje v kaj pametnejšega porabljen čas in energijo vložite - v najslabšem primeru lahko napištete kaj smislnega in konstruktivnega o Unitedu.
"I once went into Manchester with a bourgeois, and spoke to him of ... the frightful condition of the working people's quarters, and asserted that I had never seen so ill-built a city. The man listened quietly to the end, and said at the corner where we parted: 'And yet there is a great deal of money made here; good morning, sir.'" F. Engels
Uporabniški avatar
Remmy
Nikol ni dobu ponija

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 8. marec 2012, 13:20:08

Se strinjam z Remmyjem.. Sploh se nima smisla ukvarjati z debili na Pro Plusu..

Morate te vedeti, da so to amaterji in budale. Že zaradi gostov studiu, ki so TOTALNO neumni vsi po vrsti. Potem imaš še pristranske komentatorje in poden novinarstva.. Samo rumenilo, buče in tralala v previewu pred tekmami.. Takrat so Rooneya najbolj vlekli, ko je imel tisti škandal itd..

Pač nubi, itak pa ne gledam LP, ker sploh ni to to več..

Milan
Benfica
Barcelona
APOEL
Basel (Bayern)
Marseiile (Inter)
Napoli (Chelsea)
Real Madrid

Tole pogledam recimo. Barca in Real, edina prava favorita in kluba brez težav. APOEL igra po sistemu, jedan put i nikad više, pravljica.. Basel špona Bayern(in United) in ima isto pot ala APOEL. Od ekip Marseille, Inter, Chelsea ne veš kdo je bolj gnil. Milan pa smo itak videli.. Ko pri rezultatu 4-0 iz prve tekme na drugi tekmi trepetaš in prosiš boga, da se Arsenalu ne vserje gol.. Da samo ne omenim, kako so se sramotili z 15 ofsajdi :roll:
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

Kraj: Pragersko

OdgovorNapisal/-a Giggsy dne 8. marec 2012, 16:47:21

Mjah, časi se spreminjajo, s tem pa tudi nekateri klubi, ki prihajajo v LP. Zadnja leta je že prav konstanto kak No name klub v šestnajstini finala ali pa še celo dlje. To je dobro za nogomet. Zdaj zato pljuvati po LP, ker smo mi izpadli je trapasto, smo si čisto sami krivi.

Kar se pa Barce tiče, pa včeraj res ni bilo več zanimivo po prvem golu. Samo vprašanje je bilo, koliko jih bo Bayer peljal nazaj domov. Ta tekma je bila odločena že v Nemčiji, raje bi predvajali APOEL-Lyon. Sem pa še vedno prepričan, da bo Barca pokleknila pred finalom LP, letos pokala ne bo dobila. Real jo bo pokosil tako doma v prvenstvu, kot tudi v LP, saj se je Čuri Muri že naučil njihove taktike in še enkrat zagotovo ne bo šel na led.
United forever!
Uporabniški avatar
Giggsy
Treble winner

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 8. marec 2012, 18:07:48

Mah, Muri je na zadnjih tekmah kvečjemu pokazal, da se ni nič naučil. Če pa Realu uspe osvojiti tako hoteno Lo Decimo, potem poka direkt v Chelsea poleti. :)

Barca hoče LP in jo bo tud dobila, imo.
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 8. marec 2012, 21:33:37

ManRed je napisal:Milan
Benfica
Barcelona
APOEL
Basel (Bayern)
Marseiile (Inter)
Napoli (Chelsea)
Real Madrid

Ciprska in švicarska liga močnejši od angleške :lol:
APOEL popolnoma zasluženo, kot tudi United popolnoma zasluženo out proti Baslu. Zato je blesavo omaleževati uspeh majhnega kluba, na račun izpada Uniteda.

Drgač pa Barca res zgleda kot z drugega planeta. Famozen nogomet in zasluženo drkanje navijačev in komentatorjev na njihov račun.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a Giggsy dne 8. marec 2012, 23:27:26

A se ni Muri skregal z Romcem, ko je odšel iz Čelze? Nekaj takega imam v spominu?

Potem bo pa finale LP Apoel: Basel, lol.
United forever!
Uporabniški avatar
Giggsy
Treble winner

OdgovorNapisal/-a Matija dne 9. marec 2012, 0:00:10

V oči bode dejstvo da bodo (če bo obveljalo tako kot zgoraj piše) v četrtfinalu samo 3 velike ekipe. To je vsekakor veliko presenečenje. Sam upam da se čimprej pomerita med sabo Real in Barca, da bo konec tega napovedanega El Classica v finalu, ki ga poslušamo že od začetka sezone.. Na bruhanje mi gre.

Glede novinarjev, komentatorjev.. Tule v Sloveniji piše vsak, ki ima 5 minut časa. Samo lep primer je Milan - Arsenal. Po prvi tekmi je bilo rečeno, da Real in Barco do finala lahko zaustavi le Milan. In da so oni edini pravi tekmec španskemu dvojcu za naslov. No, če bi bila prva tekma na Emiratih in bi se končala s 3-0, bi pa brali popolnoma isto, samo ekipa bi se spremenila in Arsenal bi končno odrastel. Vsi pišejo in so pametni po tekmah. To zna vsak, tudi otrok v drugem razredu, da bi pa pred tekmo kdo kaj pametnega povedal, ne to pa ne.. Komentator ima pa sploh neverjeten vpliv na gledalce. S svojim komentiranjem marsikomu povsem zmeša glavo in mu vcepi svojo miselnost. Pa imata brata Obrez velikokrat napačne podatke.
Uporabniški avatar
Matija
Všeč mu je Harry Potter

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 13. marec 2012, 20:33:38

Bodo Bavarci polomili Švicarje? Mislim da. Vseeno pa danes navijam za Basel in Marseille.
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a knoxvill dne 14. marec 2012, 22:24:22

kakšen gol proti Realu našega bivšega igralca Zoran Tošića..nekako si mi je pri njem vedno zdelo da le ni bodil dovolj šanse pri Unitedu in da ima potencial, že pol ko smo ga posodili v Koln se je izkazal, zdaj pa nadaljuje z dobro igro še v dresu CSK-ja. A je podpisal kakšno kalvzulo da ga lahko kupimo nazaj če se začne dokazovat :P :lol:
Uporabniški avatar
knoxvill
Treble winner

OdgovorNapisal/-a Robierto dne 14. marec 2012, 22:44:06

Ja najboljše, da vsakega našega bivšega igralca kupimo takoj nazaj, ko doseže kakšen zadetek :D. Tošić pač ni kvaliteta za United, to je jasno.
Uporabniški avatar
Robierto
Treble winner

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 16. marec 2012, 10:23:22

Torej gredo v žreb naslednje ekipe:

Benfica
Milan
APOEL
Barcelona
Marseille
Bayern
Chelsea
Real Madrid

-----------------------

Barcelona - APOEL
Milan - Marseiile
Chelsea - Benfica
Real Madrid - Bayern

Bi hoteli El Classico v finalu?
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a braul dne 16. marec 2012, 12:45:28

LOL a tile pari so bili tvoje predvidevanje? Si me zafrknu, sm sam klel kako ima barca spet srečo. Torej žreb je bil sledeč:

APOEL - REAL MADRID

MARSEILLE - BAYERN MUNCHEN

BENFICA - CHELSEA

AC MILAN - BARCELONA

In če kdo, je ravno Milan tisti, ki lahko premaga barco. V skupinskem delu so že prikazali dobre partije proti njim.
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža

Kraj: Slovenj Gradec

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 16. marec 2012, 13:40:05

Fixed žreb, mater da je :D Mora pač prit El Clasico, ni druge..

Drugače pa braul, Milan are serious? Tisti remi na Camp Nou-u je bila GOLA sreča, zadeli so 2x iz dveh strelov, v 1. in 90 minuti. Drugače do žoge oz. do polovice niso prišli. Poleg tega pa se lahko Milan zahvali bogu, da ji ni Arsenal izločil in da je Van Persie tam falil. Milan ni nič posebnega, fora je samo, da so letos druge ekipe tako hudo slabe, da oni izgledajo dobro..
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

Kraj: Pragersko

OdgovorNapisal/-a Taki dne 16. marec 2012, 14:27:30

Že par let UEFA štrika ta el klasiko v finalu. Upam, da jim tudi letos spodleti in nekdo vrže ven Real ali Barco :roll:
Uporabniški avatar
Taki
marsh qiddath snéck

OdgovorNapisal/-a braul dne 16. marec 2012, 14:27:54

Anderson#8 je napisal:Drugače pa braul, Milan are serious? Tisti remi na Camp Nou-u je bila GOLA sreča, zadeli so 2x iz dveh strelov, v 1. in 90 minuti. Drugače do žoge oz. do polovice niso prišli. Poleg tega pa se lahko Milan zahvali bogu, da ji ni Arsenal izločil in da je Van Persie tam falil. Milan ni nič posebnega, fora je samo, da so letos druge ekipe tako hudo slabe, da oni izgledajo dobro..

No ja. Pusti ti strele, pa posest žoge, menda pa že zdej veš, da so važni goli v fuzbalu! To je itak že od začetka tekme jasno kako in kaj glede posesti, če igraš z barco. Če daš gol na tujem v 1. in zadnji minuti pomeni, da si tekmo dobro začel in bil vztrajen do konca, nasprotnik pa ni bil koncentriran! Tudi v Milanu je bila tekma kolikor se spomnim dobra za gledat, za ostalo mi dou visi! Vseeno malo boljši nasprotnik za barco kot pa Apoel ali Marseille a ne, sem bolj na to ciljal. Real je tudi pokazal, da nima tistega odločilnega pika, potem pa sta bila tu še samo Bayern in Milan...tako da, js imam malo upanja. Če smo že pri tem, pa tudi Barca letos napram prejšnjim trem sezonam ni več tako huda, sploh obramba je čist zanič. Večino stvari pač odloči Messi.

No lahko mi pa zaupaš, kdo po tvojem lahko izloči Barco? Mogoče samo poškodovan Messi ;)

Taki ^^ je napisal:Že par let UEFA štrika ta el klasiko v finalu. Upam, da jim tudi letos spodleti in nekdo vrže ven Real ali Barco :roll:

To Taki!
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža

Kraj: Slovenj Gradec

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Evropsko dogajanje 2011/12