Rabim pomoč !

Ostale zadeve...Politika prepovedana

Moderator: Hudički

Re: Rabim pomoč !

OdgovorNapisal/-a MARTIN-UNITED dne 19. februar 2011, 17:59:22

Napiš u google binkw32.dll, najd neko stran kjer lahk downloadas tale dll, pol ga pa sam skopiri v system mapo al pa kr v mapo kjer mas instalirano igro in pol bi načeloma mogl delat :D
MARTIN-UNITED
Brat mu je isti

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Kid_A dne 19. februar 2011, 18:29:01

Pokaže mi neko drugo sporočilo, da ta datoteka ne vsebuje dafuckdatoteke.dll... To je že tretja tovrstna "napaka"...

Whatthefuckshouldido.gif
"Manchester United stands for more than any person, any player, any supporter. It is the soul of a sporting organisation which goes on season after season, making history all the time"
Uporabniški avatar
Kid_A
Passionate Wayne

OdgovorNapisal/-a AaBoy dne 21. februar 2011, 10:50:42

http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=25994748 tu je ena možnost.

Ddrugače pa keri niste tak vešči. Ko vam napiše error (predvsem če so kaki šifrirani), samo glavne stvari v google vpište, ker skoro sigurno niste prvi.
rioferdy5 on Scholes

If any1 tried to take a pee in the bushes during training Scholesy would be trying to hit u with a ball smashed from 40yds!!
Uporabniški avatar
AaBoy
Cantona's virtual brother

OdgovorNapisal/-a Kid_A dne 21. februar 2011, 18:02:52

Saj sem napisal in prebrskal forume, pa so imeli nekateri že podobne težave. Na večih straneh sem našel predlog, da dol potegnem celoten DirectX in nebodigalen sem to storil... Samo mi je še zmeraj javljalo tovrstno napako, pa mi več pol azijskega kurca ni bilo jasno. Bom poskusil še zgornji predlog (kopiranje v folder špila in Windows System folder).

Hvala in naj te prsate švedske nimfomanke spremljajo celo življenje!
"Manchester United stands for more than any person, any player, any supporter. It is the soul of a sporting organisation which goes on season after season, making history all the time"
Uporabniški avatar
Kid_A
Passionate Wayne

OdgovorNapisal/-a Zommbie dne 22. februar 2011, 17:40:36

Ker vem, da vas je že dosti bilo v Angliji, bi vse tiste vprašal, kako dolgo traja pot od Londona do Manchestra (oz Old Trafforda) z vlakom?
Uporabniški avatar
Zommbie
Cantona's virtual brother

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 22. februar 2011, 18:37:34

Dobri dve uri (2:08)

http://www.google.si/#sclient=psy&hl=sl ... b2ae4a519e

Poglej si tle malo...
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 27. junij 2011, 19:04:04

Fantje, rabil bi vaš nasvet in pomoč :? :roll: . V zadnjih dveh dneh se mi na računalniku dogaja en shit, katerega ne razumem. Včasih ko delam in iščem kaj po netu, mi na trenutke miška zašteka in nasplošno dela čudno komp. Največji problem pa je pri igricah, ko grem v njih in hočem igrati preko neta z kolegi. Naenkrat mi začne štekati igrica, onemogočeno mi je igranje, tudi zvok kolegov na teamspeakov šteka in pa v igrici se mi vse ponavlja po 2x, zvok komentatorja se ponavlja in enostavno lagira kot noro. Zanimivo je tudi, da preden grem v komp, imam normalen ping in ms, ko pa pride iz njega, pa skokovito in prav nagravžno naraste.. 100ms, 90 pinga itd..

Med iskanjem sem videl med procesi, da se je izredno povečal "odvzem" svchosta.exe, ki se je podvojil in imam 12-15 odprtih opcij, potem pa še posamezni jemljejo po 50.000K in mi na trenutke jemljejo polovico rama.

Preizkusil sem že vse, skenirat komp(sem našel nekih 6 infiltracij :lol: ), potegnil dol razne searcherje in programe. Prosim za pomoč! Hvala!
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

Kraj: Pragersko

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 27. junij 2011, 19:49:05

Obiskal kakšne sumljive strani v zadnjih dneh? Men je se tud podobno zgodlo, pa mi je Mozilla preprosto razpadla. Sicer mi je Avast dobil eno al dve infekciji, sam ni nič pomagalo. Nameravam formatirat, vendar še nisem popolnoma zaključil s faxom, tko da bom še mal počakal.

Tud sam iščem neko zasilno rešitev pred formatom, pa je ne najdem.
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a raven dne 27. junij 2011, 20:10:18

Razstavi komp in pobriši prah. Sploh pri grafični. Meni sta GTA4 in NBA zarad tega nenormalno štekala. Tudi reinstall ni pomagal. Ko sem pogledal, če je recimo kaj z rami, sem videl, da imam notri prahu za izvoz. Za tiste procese pa kar pusti, winsi so dovolj pametni, da bodo sami porazdelili delo med seboj.
Uporabniški avatar
raven
Wormazza

Kraj: Radolca

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 27. junij 2011, 20:53:22

Men net šteka, kr so debili od siola spet spreminjal hitrost. Kr sem doma nekje bogu za hrbtom (beri daleč od centrale), mi visoke hitrosti slabo delajo. Optimalna je bila 2M, preveril pa pred tem že vse sorte. In zdj so luleki spremenili na 4M vse ki so manj, pa net spet šteka nenormalno.
Če je to povezano s svchosti pa nimam pojma :D
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 27. junij 2011, 21:03:05

@ManRed, pa nisem nekih strani obiskoval. Normalne športne, informacije in še kaj, nič novega :D

@Raven, da to so mi priporočali tudi na Slo-Techu. Res je, že več kot 6 mesecev nisem nič brisal in bom jutri to tudi storil..

@Goup, ja gnili SiOl. Sicer imam Amis, samo vem da imajo moji frendi veliko težav z njimi :D . Enim so celo povečali, nekaterim pa ne :D
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

OdgovorNapisal/-a raven dne 27. junij 2011, 22:46:13

Pol leta? O joj, pazi na kake kače. ali pa vsaj kakega pajka. :S
Uporabniški avatar
raven
Wormazza

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 28. junij 2011, 6:56:33

Kako se pa lotim čiščenja notranjosti prenosnika? Nek so me strašili, da ne smem preveč "zavrtet" ventilatorja... Ga je res najboljše razšrawfat?
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a gregx dne 28. junij 2011, 9:48:55

@ Anderson#8

Nehaj igrce igrat pa bo. A je tak problem?
"Can United score... they always score"
Uporabniški avatar
gregx
Sir Alex Ferguson

OdgovorNapisal/-a braul dne 28. junij 2011, 11:13:53

ManRed je napisal:Kako se pa lotim čiščenja notranjosti prenosnika? Nek so me strašili, da ne smem preveč "zavrtet" ventilatorja... Ga je res najboljše razšrawfat?

Pri prenosnikih se zelo hitro zamaši ventilator oz. se not nabere veliko prahu. Js sm večino prenosnikov izpihal z "pumpo" na kompresor skozi reže, pa ima tist pol eno leto miru, nato se spet začne ventilator glasno zaganjati in spodnji del segrevati pa postopek ponovimo, zaenkrat še ni blo kakšnih problemov pri ventilatorjih.
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža

Kraj: Slovenj Gradec

OdgovorNapisal/-a Red Devil™ dne 28. junij 2011, 12:25:02

Lahko pa uporabiš tudi navaden sesalnik. :)
ONEUNITED
Uporabniški avatar
Red Devil™
In charge of Fletch's makeover

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a raven dne 28. junij 2011, 19:21:10

gregx je napisal:@ Anderson#8

No no, meni se je ugašal, tudi samo če sem surfal po netu. Kaj šele kak 1080p film. Grafa mi je prišla do 100C, torej bi jo hitro lahko skuril. Srečo sem imel.
Uporabniški avatar
raven
Wormazza

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 28. junij 2011, 19:34:13

gregx je napisal:@ Anderson#8

Dejansko je. Ker potem ne vidim razloga, da bi sploh imel računalnik. Tisti, ki ga imajo za brskanje in neko pisanje in podoben tralala je isto, kot da če vozim avto brez gum ;) . Računalnik je narejen, da gledaš filme, poslušaš music, delaš programe in igraš igrice. Pa seveda brskaš po netu.. :lol:

Drugače pa majhen update glede moje težave. Sem ga spucal(raven, lahko naredima podjetje za izvoz prahu :lol: ), a ne dela nič bolje. Upam, da še danes pride mojster in mi preveri stvar, če ne pa jutri. Vsekakor bo verjetno potrebno formatirat in to prvič po 6 letih :shock: :D
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

OdgovorNapisal/-a MARTIN-UNITED dne 28. junij 2011, 19:58:35

In pol še sprašuješ zakaj ti šteka komp :D
A se ti sploh zavedaš kok enga sranja ti windowsi napackajo v 1 letu in kaj šele v 6ih :D

Pa baje komp neha štekat če namesto fife igraš PES :geek2:
MARTIN-UNITED
Brat mu je isti

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 28. junij 2011, 20:12:27

Saj to, tudi jaz sem šokiran, da mi po 6 letih še ta komp sploh dela :D . Ampak res, naravnost fantastično je bil takrat sestavljen(sem si ga sam sestavil) in niti enkrat nisem imel niti ene samcate težave z njim. Sedaj pa je prvič drkat, pa še to menim, da je majhna težavica in da bo potrebno res prvič formatirat :D

Kar se tiče PES vs FIFA, pa to absolutno ne drži. Še več, danes so strokovnjaki razglasili FIFO za najboljšo športno igrico na svetu. :D
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Klepetalnica