Jaz sem nov na tem forumu, lep pozdrav vsem,
Da podam še svoje mnenje o zadnji tekmi. Naši so v tekmo krenili bolj pasivno, saj so imeli domači več kot 65% posest žoge, imeli so veliko priložnosti, ki pa jih, na srečo, niso izkoristili. Polčas bi se lahko končal tudi drugače, pa sta imela 0'Shea in Scholes premalo sreče. V drugem polčasu so s pomočjo sonca vragi končno zaigrali tako kot znajo, moram priznati da nisem verjel v povratek Evertona. A glej ga zlomka, SAF ni izkoristil vseh menjav, ki bi prinesle kakšno dragoceno sekundo, domači pa so z izjemno srečo dosegli dva zadetka ... če smo mi lani dobivali tekme v sodnikovem podaljšku, potem se nam očitno letos to vrača. Kljub temu, da smo letos iz dveh praktično dobljenih tekem dobili le 2 točki, pa je zanimivo naslednje:
sezona 09/10:
Everton 3 Manchester United 1
Fulham 3 Manchester United 0
sezona 10/11
Everton 3 - 3 Manchester United
Fulham 2 - 2 Manchester United
čeprav se sliši smešno, vendar smo, sodeč po rezultatih, naredili korak naprej, saj smo izboljšali bero točk, saj lani na obeh gostovanjih nismo osvojili niti ene same točke. Upam da se bo to nadaljevalo tudi proti Liverpoolu, ki je v slabši formi kot lani, in z zmago nad njimi bi si lahko okrepili samozavest
GO DEVILS!