EPL 4.krog, Everton:Manchester United, 11.9.10 ob 13:45

EPL, FA, CC v sezoni 2010/11 - Arhiv

Moderator: Hudički

Kdo je bil igralec tekme?

VDS
0
Brez glasov
Vidić
0
Brez glasov
Evans
0
Brez glasov
Scholes
6
21%
Fletcher
2
7%
Giggs
0
Brez glasov
Nani
6
21%
Berbatov
14
50%

Skupaj glasovi : 28

Re: EPL 4.krog, Everton:Manchester United, 11.9.10 ob 13:45

OdgovorNapisal/-a Zommbie dne 11. september 2010, 14:43:26

Če nani nebi tam zaegoistil v mrtvem kotu pa podal v sredino parku, bi 99% blo 4:1....tak pa je pol nastala panika po drugem prejetem golu, enostavno se ne znajo skoncentrirat nekaj minut po prejetem golu
Uporabniški avatar
Zommbie
Cantona's virtual brother

OdgovorNapisal/-a braul dne 11. september 2010, 14:44:21

Ne morm verjet in ne dojet...da se lahko kaj takega zgodi že na drugem gostovanju, kjer smo imeli zmago že na pladju. Danes sploh. Tako kot je že Nejc omenil bi jih lahko dotolkli in dosegli zdavnaj že tudi gol za 4:1, tako pa panika in panika in fašemo dva iznenada, pa še četrti ni bil daleč. Ne me hecat, za znoret je to! :evil:
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža

Kraj: Slovenj Gradec

OdgovorNapisal/-a TSD dne 11. september 2010, 14:45:39

United sam seb dela ligo zanimivo :lol: :lol:
'Just remember one thing: respect this club.' SAF
Uporabniški avatar
TSD
Ne upa prit prepevat!

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 11. september 2010, 14:49:36

Nimaš to kej. Legende ne morejo odigrat take minutaže na polno in kolkr se spomnim za vsak ko vsi trije skup zaigrajo, nkol vseh pik ne pokasiramo.
Več kot 90 minut odigramo po pameti z glavo, na konc je pa pol ekipi pošla sapa in namesto da bi žogo pošiljal Berbi naprej, so si jo podajal zadaj in jo venomer izgubljal ...
Pa Berba in Nani sta zajebala ker na konc iz konter nista podajala, ampak sta oba nekaj sebično iz nemogočih položajev poskušala. No glavni krivec je pa itak labava obramba, da dobijo tak gol od pigmejskega avstralca z glavo ...

Pa morem se obregniti ob SAFa. To da John špila vezo je debilno. Kot je že Nejc rekel, škoda da Gibota ne posodmo al pa prodamo, ker bo samo stagniral. Garya bi moral menjat ne Evraja - če pa je poškodba, pa oba. Prav tako enega izmed dvojice Paul/Giggs, pa sem prepričan da ne bi golov fasal. Prepotentno je mislu, da bomo na izi spravl tekmo do konca.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a MacGyver-- dne 11. september 2010, 14:52:53

Pa nima taktika nbene veze tle, pa kirga bi mogl menat pa kirga ne, tisto pofukano minuto bi mogl še zdržat pa je to to
“At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your all!”.
Alex Ferguson’s half time team talk during the 1999 European Cup Final
Uporabniški avatar
MacGyver--
Malcom Glazer's slave

Kraj: Zasavje

OdgovorNapisal/-a Kid_A dne 11. september 2010, 14:56:27

V pičko materno pa vse skup!! Očitno bodo zaključki tekem rak rana in če smo prejšnje sezone tekme dobivali na koncu, jih bomo sedaj izgubljali. Čelzi pa pike suvereno dobiva, naše grejo pa v pizdo...
Marš, moram se pomirit, preden kaj bolj konstruktivnega napišem :evil:
"Manchester United stands for more than any person, any player, any supporter. It is the soul of a sporting organisation which goes on season after season, making history all the time"
Uporabniški avatar
Kid_A
Passionate Wayne

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 11. september 2010, 14:57:48

MacGyver-- je napisal:Pa nima taktika nbene veze tle, pa kirga bi mogl menat pa kirga ne, tisto pofukano minuto bi mogl še zdržat pa je to to
:lol:
Haha pajade. Taktika je v zadnjih minutah najpomembnejša. Že to, da bi SAF odreagiral po drugem golu in naredil menjave (magar berba-macheda, potem pa macheda-owen) bi bilo dovolj. Na izi bi pripeljal tekmo s 3:2 do konca.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 11. september 2010, 14:59:33

Neko sistemsko napako iz te tekme vleč je čisti nesmisel.

Igrali smo super, za razliko od Fulhama smo si tudi zaslužili zmago, ampak jo zajebali z napakami v obrambi (ki je sicer delovala solidno do 90. minute). To je stvar slabe koncentracije, ne pa napačne taktike ali menjav.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 11. september 2010, 15:01:44

Ja in če bi SAF vidu da niso skoncentrirani, bi takoj po golu naredil eno menjavo. Pobi bi prišli k sebi in bi bolj po pamet odšpilal. Čez pol minute bi nardu še eno menjavo, spet jih malo pomiril in tekme bi bilo konc ... Ni point menjava v zadnji minuti samo stoječe ovacije ;)
Tko so pa bezljal po igrišč ko kura brez glave.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 11. september 2010, 15:14:36

Če bi naredil menjavo in kljub temu dobil gol, bi ti zdajle tule govoril, da nas je menjava dokončno vrgla iz tira itd.

Enough said. SAF tule ni bil kriv, igra je bila dobra, v 99.9% primerov bi to tekmo brez težav pripeljali do konca. In na naslednji tekmi bomo skavze razrezal. Grem stavt.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi

OdgovorNapisal/-a Metatron dne 11. september 2010, 15:17:51

Vrjetno jih res bomo, ampak bomo pa vseen po 5 krogih mel že 4 točke zaostanka in ne prav rožnate obete za naprej.
There are 10 million, million, million, million, million, million, million, million, million particles in the universe that we can observe, your momma took the ugly ones and put them into one nerd!
Uporabniški avatar
Metatron
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a gregx dne 11. september 2010, 15:20:05

Saj če pogledaš, remi proti Evertonu v gosteh, sploh ni slabo. Ampak na kakšen način, to ne moreš verjeti, ponavadi smo bili mi tisti, ki smo zabijali gole v zadnjih minutah, sedaj je obratno.
Komaj čakam, da se Rio vrne.
"Can United score... they always score"
Uporabniški avatar
gregx
Sir Alex Ferguson

OdgovorNapisal/-a TSD dne 11. september 2010, 15:26:51

Se strinjam z GoUpom, že pri 3-1 se v 88. minuti dela menjavo da mlao umiriš vse skupaj, naši za pol minute počijejo itd, sploh pa pri 3-2 ko so vsi neki panični...SAF bi lahko sam dobil to tekmo, samo se mu zgleda ni zdelo vredno "neki tm minut krast"...
'Just remember one thing: respect this club.' SAF
Uporabniški avatar
TSD
Ne upa prit prepevat!

OdgovorNapisal/-a Robierto dne 11. september 2010, 15:29:49

Tekme nisem gledal, ker nisem bil doma. Spremljal sem rezultat na livescore in ko sem videl, da je v 80. minuti 1:3 sem bil ziher, da je konec. Potem na koncu za finto pogledam, če smo še mogoče zabili kak gol in me šokira, ko vidim da je rezultat 3:3 in da smo dva gola dobili v zadnjih minutah in skoraj nisem mogel verjet. Jebemti, da ne razumem po kakšnem scenariju se je to lahko zgodilo. Tud če SAF ni naredil nobene menjave do takrat se to preprosto ne more zgodit. S takim pristopom bomo letos težko konkurirali za naslov, ker Chelsea je izjemno suveren letos.

Če bi bil SAF bi vse poslal nekam, ker klub kot je Manchester si takih stvari preprosto ne sme privoščiti, še posebej od nekega faking Evertona!!
Uporabniški avatar
Robierto
Treble winner

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 11. september 2010, 15:45:37

Rasto res je da če čebula ne bi če imela, bi bila bula.
Vendar se ne morem nikakor strinjat z vami, ki trdite da taktika v zadnjih minutah nima nič. Ravno tu se najbolj izkaže, kako se stvari streže. Ena menjava vzame najmanj minuto, sodnik pa podaljša za pol minute podaljšek. Če imaš torej še dve menjavi, smo ukradi že eno celo minuto, da zraven sploh ne štejemo to, da smo igralce na igrišču malo umirili, nasprotniku pa presekali pritisk ki ga vrši.
Druga stvar je pa to, kar sem napisal najprej - da trije "ta stari" skup v zadnjih minutah ko se najbolj grize, so lahko rak rana ekipe. Res je da so rutinerji, vendar ko se gre samo še na kick and run, pa je rutina zadnja stvar ki se rabi - rabiš enga ki laufa. In oba predložka, lej ga zlomka sta padla z Garyeve strani. Pa čeprav je do takrat odigral super, mi to ne bo šlo z glave.

Po toči je res prepozno zvoniti, so pa to bile dobre poučne sekunde za naprej.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a Tev(e)z dne 11. september 2010, 18:51:06

GoUp je napisal:No glavni krivec je pa itak labava obramba, da dobijo tak gol od pigmejskega avstralca z glavo ...

...ki je eden boljših v Premier League v igri z glavo, sploh za svojo višino (pod 180 se mi zdi ? ). Od Unitedovih samo Vidić skače bolje od njega.
"After his first training session in heaven, George Best, from his favourite right wing, turned the head of God who was filling in at left-back. I would love him to save me a place in his team - George Best that is, not God" - Eric Cantona
Uporabniški avatar
Tev(e)z
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 11. september 2010, 19:24:29

Vem da je dober v igri z glavo, sam ko ga pogledaš ob Vidiču, Evansu, Johnu in VdS te srat prtisne, kdo jih preskoči ... Evansu niti skočt ne bi bilo treba :lol:
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a infinity dne 11. september 2010, 20:32:59

Da se po dolgem času spet malo vključim.

Tudi takšni scenariji se lahko zgodijo. Mogoče bi res menjave spremenile malo stanje, umirile igro, ampak nikakor ne moremo prezreti da so bili igralci sami (predvsem obramba) krivi za izenačenje. Preprosto so v podaljšek šli preveč z občutkom, da imajo gol prednosti, in da dva v svojo mrežo definitivno ne morejo dobiti. Pa smo videli da nismo edini, ki smo sposobni v podaljšku delat čudeže. Velja pa podobno kot proti Fulhamu. Dali bi kakšen zadetek več (ker priložnosti so bile), pa bi verjetno minilo vse bolj mirno.

Opažam tudi, da imamo vse preveč težav v obrambi, kadar pride do igre z glavo. Vidič edini dober skakalec, pa tudi on kdaj kiksne, potem pa smo tam kjer smo danes. Pri remiju :) vsega pač tudi on ne more pobrati. Evans mi že vseskozi deluje kot slab skakalec, pogosto ga preskočijo manjši igralci od njega. Čeprav je moj glavni adut za prihodnost Uniteda v obrambi, pa bo moral kljub vsemu še precej izboljšati skok, kar je pomojem še vedno njegova najšibkejša točka.

Je pa bil Evra definitivno najslabši igralec na igrišču, zato tudi upravičena menjava. Nič od njega v napadu, v obrambi pa je tudi kiksal s prekrški, iz katerih so toffiji večji del tekme bili še najbolj nevarni. No, na drugi strani pa Neville tudi ni ravno blestel, ampak kakšna menjava z Rafaelom zna biti tudi raskantna, pri njemu ob takih situacijah nikol ne veš kdaj bo koga podrl v kazenskem prostoru.

Če pa že bi se menjalo, bi pa pomoje lahko Ferguson potisnil Machedo v igro, ki bi lahko nabiral malo izkušnje na takih srečanjah, kjer že vodimo z 2 goloma prednosti (pa čeprav na koncu jih nismo obdržali). Če lahko Ancelotti potisne Kakuto (vsaj mislim da se tako piše tisti francoz) pri 2:0, potem bi tudi Ferguson lahko dal kakšno šanso Machedi.

Ker pa sem že pri Chelseaju. Tudi njim bi se lahko zgodil danes podoben scenarij. Pri 3:1 so šunke v 89 minuti zgrešili 100% priložnost, s pol metra so poslali namesto v gol, žogo v vratnico. Pa bi kaj hitro lahko bilo podobno naši tekmi. Sicer sami veliki ČEji. Ampak sranje se dogaja, tokrat pač se nam ni izšlo. Stvar zaključena. Pač dobra tekma, dokazali smo da tudi brez Rooneya gre, pa da bo Berbatov mogoče imel malo bolj uspešno leto. Glasoval ravno zanj za igralca tekme (drugače bi za Vidiča do podaljškov :) ), ker pač se je dobro znašel v postavitvi 4-5-1, kjer pač nisem pričakoval da lahko kaj prida ponudi. Aktiven vseksozi, pomaga organizirat, strelja (končno tudi ima jajce vstrelit tud kakšno z razdalje), preprosto dober.

Difinitivno pa sezona ni zdaj že kar zgubljena. Še precej tekem bo, tudi Chelsea ne more kar naprej zmagovati in imeti toliko sreče (npr. drugi gol Kaluja).
Uporabniški avatar
infinity
UNITED

OdgovorNapisal/-a yoco dne 11. september 2010, 21:42:53

Lahk sam rečem hvala bogu da nism gledov tekmo, k mi je frend reku kok so vodil in kakšen je bil na koncu rezultat kr nisem mogel vrjet! Pa še to to dva v zadnjih minutah
Uporabniški avatar
yoco
The real Keano

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 12. september 2010, 12:51:14

Ajej. Včeraj sem bil odsoten, ampak sem danes videl posnetek. Kako sem bil žalosten včeraj, danes pa ko sem videl kaj smo naredili v zadnjih dveh minutah, sem mislil, pa saj to ni res da se lahko to zgodi tako izkušeni in močni ekipi kot je United. Dejansko je to sramota, ker si tega enostavno ne smemo privoščit. 4 pike smo dobesedno vrgli vstran in če ne bomo na koncu prvaki, se bomo še krepko tolkli po bučah, kako so to zajebali. Če pa pogledaš po drugi strani, pa sta dva izredno velika in dobra remija na težkih gostovanjih, ampak seveda, lahko bi imeli 6 točk in ne le 2..

Šanse smo imeli, igra je bila dokaj dobra in dali smo tri lepe gole. Nani je dvakrat asistiral in si trenutno popolnoma zagarantiral prvo postavo(če ne bo SAF spet gnojil :roll: ). Berbatov KONČNO opravičuje zaupanje SAF-a in verjamite mi, da si bo z vsakim golom in dobro igro, povrnil zaupanje navijačev in tudi od mene bo vselej dobil podporo. Spet je dal gol in odigral nasplošno dobro. Dobro je zato, ker je imel še nekaj šans, ki si jih je tokrat sam pripravil in zaslužil si je doppelpack, ali pa celo hattrick. Rangers je prava postaja za to ;)

Kar se tiče menjav v zadnjih minutah, je težko kaj reči. Mislim, kateri osebek na svetu pa je včeraj pričakoval da bo imel Everton srečo na koncu in da bo zabil 2 gola iz dveh crossov. Pa vendar, SAF je imel dve menjavi in z njimi bi pridobil veliko časa in prekinil napad Evertona. Tako pa tega ni izkoristil in ni se nam izšlo..

Pa še nekaj bom omenil. Krivec na longterm bo pa SAF. Predvsem zato, ker je poleti popolnoma mrzel na transfer marketu. Vi se še očitno ne zavedate, jaz pa se trenutno že totalno. Mi imamo trenutno dva jebena in popolnoma prazna in utrujena vezista. Da igrata dobro, Scholes je igralec meseca in Fletcher je eden najboljših vezistov ligi. Ampak kako dolgo še? Scholes je star 36 let in je odigral vse tekme letos od CS-ja naprej. WTF? Vem da je legenda, vem da je TOP trenutno, ampak ne more spet on odigrati 30 tekem v sezoni, zadaj pa čakajo mladi vezisti ali drugi mlajši vezisti, ki bodo bolj pripomogli prihodnosti Uniteda kot pa Paul. Ne vem no, kako je SAF mislil s tem, da bo spet gural z 4 vezisti celo sezono, ne da bi ob tem pomislil na fact, da smo lani bili najbolj injury-prone ekipa in da se dvakrat ni dobro igrati na tak način. Carrick je out 3 tedne, Andersona ne bomo videli prej kot proti Scunthorpu, da dobi tisti pravi match fitness, Gibson pa je tak v že v osnovi drek in si z njim kaj prida ne moremo začet(pa ne gre mi v glavo, zakaj včeraj ni prišel v igro?)... Torej Scholes in Flecher allll the way? Rangers, Liverpool? :roll:

UNITED!
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

Kraj: Pragersko

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Angleške zelenice 2010/11