mja, zasluženo je 1:1 samo je pa šele četrta tekma sezone pa že gre vseskup po poti, ki sem jo pričakoval in se je bal. Kot sem skos nabijal, nismo se okrepili, mladincem pa ne damo priložnosti. A misli Rafaela dat kaj igrat, kolkr ne maram Gibsona se čist strinjam s tem kar pravi Fluid. Kaj dela O'Shea v vezi? Al Park, al Gibson bi mogla met prednost. In talenti na vodilnih položajih še Cleverleya vn pošljejo. Perfektno res. Sploh pa mamo (ŽNJ x 100)^2 napadalcev in igra Berbatov sam v špici. Ju, faking hu. Kot da ni vsem slepcem tega sveta, pa če majo polomljene prste, odrezane nosove in zaštoflana ušesa, jasno, da je to pol pač 4-6-0 ali danes mogoče celo 5-5-0. Vsaj gol je zdejle padu, ker drgač sem prepričan, da če bi blo d0 70-75 minute 1-0, pol bi mogoče Ferguson naredu O'Shea - Gibson in Berbatov - Macheda.
Izuči me pa tud ne, da ne stavit na Manchester, čeprav tokrat samo draw no bet

aja, pa sej drugače celo nismo več tako slabi kot smo bli od začetka in so tile nad mano povedali kr par stvari s katerimi se strinjam. Šanse so sigurno ble (kamot bi meli 4 gole če bi O'Shea, Scholes in Berbatov meli kanček več sreče). Samo postava/taktika kako smo štartali v to tekmo, kako se nasploh odvijajo določene stvari v klubu, pa tud kako smo začeli tekmo, to me pa razpizdi.
There are 10 million, million, million, million, million, million, million, million, million particles in the universe that we can observe, your momma took the ugly ones and put them into one nerd!