Napisal/-a Tev(e)z dne 23. september 2007, 18:04:19
Lepa zmaga! Edino kar me moti je nekoliko počasnejši prehod iz obrambe v napad. Se spomnite protinapadov lansko sezono, ko je Ronaldo dobil žogo na svoji četrtini, priigral višek igralca in smo imeli igro 3 na 2. Vseeno, vesel sem zmage, ki je še toliko bolj sladka upoštevajoč dejstvo, da smo premagali Chelsea (ki je sicer v težavah, vendar to ni naš problem).
Enajsmetrovka podarjena ali ne, se je pa sodnik vsaj odkupil za tisto na začetku tekme, ko je, vsaj po mojem mnenju, bil penal.
Glede sojenja je pa tako. Če se je odločil, da ne bo puščal grobih prekrškov, potem je Miklov rdeči karton povsem upravičen. Vendar pa bi potem lahko tudi Rooney prejel drugi rumeni, po čisto nepotrebnem prekršku nad Coleom. In se je vse izenačilo, potem ko je Joe Cole grdo štartal na Ronalda. Videlo se je, da sploh ni imel namena odvzeti žoge, tako da bi se lahko povsem upravičeno predčasno pri prhanju pridružil Obiju.
"After his first training session in heaven, George Best, from his favourite right wing, turned the head of God who was filling in at left-back. I would love him to save me a place in his team - George Best that is, not God" - Eric Cantona