Nogometna Reprezetanca Slovenije

Vse o ostalih športih

Moderator: Hudički

Re: Nogometna Reprezetanca Slovenije

OdgovorNapisal/-a koka-kola dne 20. november 2009, 20:07:23

Jar
Slovenija
Alžirija
Nova Zelandija
Uporabniški avatar
koka-kola
On šteje

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 20. november 2009, 20:51:36

Nisem še utegnil napisati o neverjetnem uspehu naše reprezentance. Evforija se je že malo polegla tako da ne bom pametoval... Ruse smo ubili, če se ne bi naši uvrstili na SP bi bil to nogometni kriminal!!! Rusi so bili nebogljeni, na koncu so se sicer malce poigravali z mojem srcem ob prodorih v kazenski prostor, kjer pa je kraljeval Samir. Jokič in Brečko sta dobesedno pojedla kurčevega Arshavina!!! Skratka vsi so igrali neverjetno!!! Borba, želja za SLOVENIJO, NAŠO DOMOVINO!!! To lahko naredi samo šport, oziroma nogomet!!! Kakšne emocije, solze sreče, vrhunci, ponos!!! MI SLOVENCI !!!! Priznam pa da nisem imel veliko vere v Keka ob njegovem ustoličenju... Sedaj se mu lahko samo globoko priklonim... Poteza tekme pa itak takrat, ko je Šuler pomahal Keržakovu :lol: :lol:

MI SLOVENCI !!!

Hrvat vpraša zbadljivo Slovenca. "Kaj je Janez? Greš letos spet k nam na dopust?"
"Ne, grem v Južno Afriko..."
:D
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson

OdgovorNapisal/-a TSD dne 20. november 2009, 21:29:08

Če bi dobili ali Južno Afriko iz prve ali Alžirijo iz četrte skupine, bi blo že zlo dobr.
'Just remember one thing: respect this club.' SAF
Uporabniški avatar
TSD
Ne upa prit prepevat!

OdgovorNapisal/-a trelcek dne 20. november 2009, 22:22:25

Slika
United´s soul is never sold
so proudly wear thet green and gold
we´ll never wear our famous RED
till gralzer´s gone or even dead
so raise thet ancient standard high
by green and gold we´ll live and die
that day will come again for sure
WHEN WE CAN WEAR OUR RED ONCE MORE!
Uporabniški avatar
trelcek
Sir Bobby Charlton

Kraj: Radovljica

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 23. november 2009, 12:06:04

Definitivno si ne želim domačinov. Domače igrišče, domača publika, običajno so na takih tekmovanjih tudi sodniki na njihovi strani.. Ponavadi je med favoriti vedno vsaj eno gnilo jajce, ki v kvalifikacijah še ni pokazalo vseh slabosti in proti katerim zaradi imena vsi igrajo na 120%. Kot najresnejša kandidata mi trenutno delujeta Francija in Argentina.
V ostalih skupinah reprezentanc sicer ne poznam toliko, ampak fajn bi bilo dobiti recimo Zelandijo, Honduras ali Južno Korejo iz 3. bobna (severne se rahlo bojim, ker bodo igrali na življenje in smrt - dobesedno), iz 4. pa Paragvaj ali katero od kao-favoriziranih ekip iz Afrike - Kamerun, Slonokoščeno obalo, Nigerijo ali Gano. Grem stavit, da Alžirija vsem naštetim zbrca riti tja do oceana in nazaj.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 23. november 2009, 12:16:53

Tale razporeditev je mnda kr tk - ni uradna. Uradna razporeditev pride vn menda 2.12.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 23. november 2009, 16:21:41

Verjetno je kr dost blizu, ker prvo skupino sestavljajo nosilci (torej najvišje uvrščeni na lestvici + gostitelj), ostale pa so ponavadi razporejene glede na celine - torej ena skupina z Evropejci, ena z Azijci in centralno Ameriko in še ena z Afričani in J Ameriko. Tkole zgleda kar smiselno, tudi zato ker so Avstralijo premaknili k Azijcem in dodali prvaka iz Oceanije. Tako imajo vse skupine zafilane in tudi Evropejce so stlačili v 2 bobna (ker v eni skupini ne sme bit več kot dveh Evropejcev). Edina mogoča sprememba je med prvima dvema skupinama (glede na rank bi morala biti Nizozemska in Portugalska med nosilci in Anglija ter Francija v 2. bobnu).
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi

OdgovorNapisal/-a Metatron dne 23. november 2009, 23:48:46

glede na rank bi mogli bit Hrvati pa Rusi na SP

p.s. nobenga ne podjebavam, sam je fajn rečt to naglas :D
There are 10 million, million, million, million, million, million, million, million, million particles in the universe that we can observe, your momma took the ugly ones and put them into one nerd!
Uporabniški avatar
Metatron
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a Matija dne 24. november 2009, 0:10:04

Na rtvju so povedali, da je edina neznanka ta kdo bo v 3. in 4. bobnu. Ker je afriških reprezentanc 5 in azijskih 4 ter Nova Zelandija, je v vsakem bobnu prostor še za 3 reprezentance. Ne ve se še ali bodo severnoameriške v 3. in južnoameriške (preostale 3, Brazilci in Argentinci so namreč nosilci) v 4. ali obratno.

Moje želje glede žreba:
- če želimo upati na to da dosežemo najboljši rezultat in morda pridemo celo naprej: JAR, Nova Zelandija, Alžirija
- če želimo le uživati v nogometu in dobit eno pravo težko skupino ter prvenstvo jemljemo kot neko nagrado: Brazilija, Slonokoščena obala, ZDA/Avstralija
Uporabniški avatar
Matija
Všeč mu je Harry Potter

OdgovorNapisal/-a warioth dne 30. november 2009, 21:02:10

Kakor koli obrneš, dejstvo je, da smo mi dobili te kvalifikacije zaradi domačega terena. Tudi v gosteh nismo bili ponavadi slabi, toda tisti + na koncu je bil vedno Ljudski vrt in gledalci.

Morali bomo dati res vse od sebe, da v JAR dobimo kako tekmo, pa tudi, če dobimo kakega povprečnega nasprotnika.
Uporabniški avatar
warioth
Welsh Wizard

OdgovorNapisal/-a Tev(e)z dne 30. november 2009, 21:11:25

Sej je vedno tisti + na koncu domač teren oziroma navijači. Zato pa se jim reče tudi 12. igralec :)

Ta diamantna reprezentanca, kakor jo je poimenoval Bergant ima za razliko od zlate generacije zares dobro ekipo. Takrat je bil ZZ edini (grobo rečeno), ki je imel tudi izredno tehnično znanje, ostali pa so imeli predvsem ogromno srce. Pa tudi način kako so takrat prišli na prvenstvo je bil drugačen. Prvi gol Rudonje, strel s polovice, Ostercev "strel" ... Seveda vse lepo in prav, vendar ko vidiš to repko danes, ki je NADIGRALA Ruse, ki so pravzaprav po tistem uspehu na EPju veljali za tihega favorita na tem SPju. Je pa tako, da na teh velikih tekmovanjih se vedno dogajajo presenečenja in z nekaj sreče je lahko Slovenija tista, ki bo letos presenetila.

Tako da jaz osebno pričakujem dobre predstave naših in verjamem v dobre predstave. Četudi pa doživijo polom ne bo nič hudega. Samo da ne bo prišlo do kakšnih konfliktov znotraj ekipe, ki bi že zdej porušili vse možnosti za uvrstitev na EP 2012.
"After his first training session in heaven, George Best, from his favourite right wing, turned the head of God who was filling in at left-back. I would love him to save me a place in his team - George Best that is, not God" - Eric Cantona
Uporabniški avatar
Tev(e)z
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 2. december 2009, 11:08:15

Evo še uradno. Samo ena sprememba od zadnje razporeditve: Francijo so pričakovano vtaknili v naš boben namesto Nizozemcev :) Škoda.

Boben 1: Južnoafriška republika, Italija, Argentina, Brazilija, Anglija, Nemčija, Nizozemska, Španija.

Boben 2: Avstralija, Japonska, Južna Koreja, Severna Koreja, Honduras, Mehika, ZDA, Nova Zelandija.

Boben 3: Alžirija, Kamerun, Slonokoščena obala, Gana, Nigerija, Čile, Paragvaj, Urugvaj.

Boben 4: Danska, Francija, Grčija, Portugalska, Srbija, Slovaška, Slovenija, Švica.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi

OdgovorNapisal/-a trelcek dne 4. december 2009, 12:01:19

Slika
United´s soul is never sold
so proudly wear thet green and gold
we´ll never wear our famous RED
till gralzer´s gone or even dead
so raise thet ancient standard high
by green and gold we´ll live and die
that day will come again for sure
WHEN WE CAN WEAR OUR RED ONCE MORE!
Uporabniški avatar
trelcek
Sir Bobby Charlton

Kraj: Radovljica

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 10. december 2009, 19:33:13

Novi dresi:

http://www.siol.net/sportal/nogomet/sp2 ... _2010.aspx

Do tega imam mešane občutke. Vseeno smo bili z zeleno drugačni od večine ostalih, sedaj bomo pa pač eni izmed mnogih v barvah bele-rdeče-modre. Vseeno sem bil bolj zato, da se ohrani zeleno, vsaj kot dodatek beli in modri barvi. Ampak ne tako temno-zelena, kot je trenutno. Sem pa seveda za poenotenje, da bi imela vse ekipe, vsi športniki Slovenije drese v enakih barvah. Ne pa da so eni zeleni, drugi modri, tretji rdeči, četrti pa svetlo modri.
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a r.keane dne 10. december 2009, 20:43:26

glede poenotenja se strinjam. ampak sem za to, da bi bili vsi zeleni. pač smo zelena dežela in zeleni dresi se mi zdijo primerni. enostavno smo tako vzljubili zeleno barvo v nogometu, da bi se težko navadil na belo-modro-rdečo. verjamem pa da bi bile vijole vesele, če bi se barva spremenila :D
Uporabniški avatar
r.keane
Chief of Execution

OdgovorNapisal/-a AaBoy dne 10. december 2009, 21:54:25

To sedaj kolko zelene je v domačem dresu se da debatirati. Zame v ekipnih športih je edini pravi dres od hokejistov. Slovanske barve, lepa kombinacija. Ne razumem, zakaj zelena, smo kao zelena država. Kera pa nima pašnikov pa gozdov? Se že veselim kako bodo naredili to.
rioferdy5 on Scholes

If any1 tried to take a pee in the bushes during training Scholesy would be trying to hit u with a ball smashed from 40yds!!
Uporabniški avatar
AaBoy
Cantona's virtual brother

OdgovorNapisal/-a MUFC dne 11. december 2009, 14:08:12

Sicer meni je zeleno-bela sveta barva ampak ko gre pa za reprezentanco pa podpiram, da igra v barvah zastave saj je predstavlja našo domovino.
BORN TO BE UNITED
Uporabniški avatar
MUFC
Ginger Prince

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 11. december 2009, 14:44:08

Mi dol visi, če nagi špilajo - sam da so na SP!!!
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 11. december 2009, 14:54:24

Sem našel zanimiv podatek:

Slika

Slika

Pozdravljeni,

Predsednik Simič bo omenjena dresa zagotovo videl, saj sta ena najboljših primerkov dresov, ki te dni krožijo po forumih. Vendar je potrebno razumeti, da menjava barve dresa ni tako enostaven postopek, če izhajamo iz tega, da ima NZS pogodbo z Nikeom kot opremljevalcem. Ta je že leta 2008 pričel z izdelavo dresa za obdobje 2010 - 2012. Tako da bo vse odvisno od pogovorov na ravni Simič - Nike.

Je pa malo verjetno, da bi se zamenjala barva logotipa NZS, ki bo ostal v svetlo-temno zeleni kombinaciji tudi če/ko pride do menjave barve dresa.

Nogometni pozdrav,

Matjaž Krajnik
tiskovni predstavnik NZS

Kot da ne morejo potem še v logotu namesto zelene dati modre barve, mater so pametni. Pa tud tole je potem spet preveč svetlo modra barva, če se že gredo to, da bo podobno zastavi...

Še ena verzija
http://img27.imageshack.us/img27/9136/n ... daprev.png
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a r.keane dne 11. december 2009, 15:06:58

sej tega dva dresa sta huda, ampak jaz mam pač raje tradicijo. tud nizozemci so oranžni, ker jih pač ta barva nekako simbolizira. pa še je takih držav. modre drese ima pa vsaka druga država, ker je modra tudi najpogostejša barva na zastavah. men osebno se zdi, da hočejo menjat barvo samo zaradi keša. ja zarad keša, ker bi s tem vsi zeleni dresi, šali, une irokeze za na glavo...torej vse kar mamo navijaškega od reprezentance postalo neuporabno in bi morali nove, modre kupit. in to je kar velik biznis. sploh pa so zej v času evforije ogromno zelenega materiala prodal. če pa že grejo v menjavo dresov, bi pa vsekakor najraje videl drese s karantanjskim panterjem. pa še novga dresa mi neb blo treba kupit, ker imam dovolj takih majic :D
Uporabniški avatar
r.keane
Chief of Execution

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Šport