LP, vracam se iz enotedenskega maturanca, ki je bil sicer super, a v znamenju smrti mojga kolega. Se enkrat bi se pa rad zahvalu FLUIDU za sms, po katerem je slo pivo se bolj lazje po grlu. Dovolj ot.
Tezka tekma nas caka, vendar mislim da smo sedaj mi tisti ki imamo prednost. Smo namrec v zmagovalnem ritmu--> ce se temu sploh lahko tako rece

<---zadne 4 tekme smo dobili z 1-0. Druga stvar je, da je Chelsea zapustil Mourinho, kar je za njih totaln sok. Vcasih je za mostvo menjava trenerja pred tekmo dobra(spominmo se WH lani), vendar mislim da v tem primeru zelo slaba. Vecina igralcev se namrec z menjavo ni strinjala in vse se bo verjetno-upam poznalo na njihovi igri.
V taboru vragov ni vecjih tezav. OH in Neville(se bo sploh kdaj vrnil

) ne bosta pripravljena, vsi ostali mislim da so sposobni za igro. Nevem kako bo tokrat, vendar sedaj mocno upam, da ga SAF ne sral spet z 1 napadalcem. Saha je zeljan igre, Tevez se hoce dokazat, Rooney se je vrnil in zeli biti spet tisti pravi... sami razlagi da bi lahko igrali celo vsi trije naenkrat, SAf pa fura samo enga. Nevem kaj mu je, ampak upam in zelim si da koncno zaigramo tisto 4-4-2. Sedaj imamo prave igralce za to in nevem zakaj nebi tako igrali. Ipak pa igramo doma, tak da pride v postev samo zmaga! Pa se moja postavitev ki je zame vrhunska:
-----------------VDS------------------
Brown-------Rio-------Vidic--------Evra
Ronaldo-----Scholes----Carrick-----Giggs
----------Rooney--------Saha----------
Klop: PIG, Pique, Anderson, Nani, Tevez
Ce bomo igrali tako nam zmaga ne uide!