EPL, 7.krog: Manchester United FC : Chelsea FC, 23.9.07, 17.

EPL, FA, CC v sezoni 2007/08 - Arhiv

Moderator: Hudički

Re: EPL, 7.krog: Manchester United FC : Chelsea FC, 23.9.07, 17.

OdgovorNapisal/-a raven dne 20. september 2007, 9:49:41

Fluid je napisal: Zdej nevem kaj je z Ownom, ampak lohk bi bil že fit..

"[The injury] is okay," Hargreaves said of his thigh strain. "I have never really had this injury before so this is new territory."

btw, Evans je bil kaznovan z strani irske FA zaradi pretepa na letalu.
Uporabniški avatar
raven
Wormazza

Kraj: Radolca

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 20. september 2007, 9:55:00

damek je napisal:MOURINHO ODSTOPIL!!!!!!!

lepa priložnost za nas ;) :)

Ma to je dvorezen meč. Moramo zaigrat tako kot znamo, borbeno in nepopustljivo, potem se ni treba bat za rezultat.

Če bo Owen nared bo to dalo Fergiju malo več možnosti na sredini, kar me veseli.
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a dandzo dne 20. september 2007, 13:04:54

Moramo jih razbit, ker imamo sedaj po vsem tem cirkusu lepo priložnost. Samo se bodo mogli fantje borit 110%. ;) In upam, da Ronaldo ponovi to, kar je delal včeraj v drugem polčasu. 8-)
Uporabniški avatar
dandzo
Busby babe

Kraj: Šempeter pri Gorici

OdgovorNapisal/-a Chelsea HeadhunteR dne 20. september 2007, 14:40:50

Sem že drugačnega mnenja o razpletu te tekme. Velika prednost je na vaši strani. Drogba, če bo igral, bo igral spet z injekcijo, tako da ne bo 100% pripravljen.Sem tudi mnenja da bo priložnost dobil spet Shevchenko. V napadu pa mu bo družbo delal Kalou. Lampard pa je tudi po vsej verjetnosti zgubljen za ta derbi. Seveda smo še vedno tudi brez Ballacka, Pizarra, ter Carvalha.

Naša postavitev po po mojem naslednja:

Vratar: Cech
Obramba: A. Cole, Terry, Alex, Belletti
Sredina: Malouda, Essien, J. Cole/Makelele, SWP
Napad: Shevchenko, Kalou

Moja stava:
Manchester United 2:1 Chelsea :roll:

Žalostno vendar trenutna forma naših je izjemno slaba, sploh ne dosegamo več golou..sedaj še menjava na trenerskem stolčku, igralci so potrti, polno poškodb....
Zadnjič spremenil Chelsea HeadhunteR, dne 20. september 2007, 15:43:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Chelsea HeadhunteR
Headhunter? Gloryhunter it is!

Kraj: Stamford Bridge

OdgovorNapisal/-a anza dne 20. september 2007, 15:37:08

Mal čudno bi blo da bi Essien deloval po obeh bokih hkrati ;)
Mal si se zatipku :D

Drugače pa glede tekme

Rooney pa Ronaldo sta nazaj, tako da bi mogli zopet zaigrat u našem sistemu (4-4-2) v napadu pa Rooney pa Tevez, Giggsa pa nazaj na njegovo pozicijo ker mi je čisto zgubljen v polšpici!

Drugače pa upam da se nam končno odpre v napadu in začnemo nizat igre (počasi se ze kažejo sam da bi še ta tempo stopnjeval) ki smo jih prikazovali lansko sezono!

Go United :arrow: :twisted:
Uporabniški avatar
anza
Malcom Glazer's slave

OdgovorNapisal/-a Chelsea HeadhunteR dne 20. september 2007, 15:41:45

Ja res bi bilo čudno:D Hvala za opozorilo.. Mislil sem seveda Joe Colea oziroma Makeleleja...
Uporabniški avatar
Chelsea HeadhunteR

OdgovorNapisal/-a Keano dne 20. september 2007, 17:42:01

Malo me skrbi ta menjava na stolčku pri CFC. Lani je West Ham bil za en k... , pa so odpustili trenerja, prišel je novi, pa so nas čudežno nabili 1-0. Upam, da Chelsea ne bo slučajno kake pike odnesel iz Old Trafforda, čeprav lahko pričakujemo bolj zaprto igro z obeh strani, vsaj do prvega gola . Mogoče bo celo 0-0. Vseeno upam na dobro, odprto tekmo, samo to upanje je bolj jalovo... Bom pa zadovoljen tudi z 1-0, samo občutek bo čuden, ko ni Mourinhota, da bi se pol sekiral. No mogoče bo pa igra CFC zdaj postala bolj zanimiva kot pa tiskovne konference njihovega trenerja.
Keano
Djemba Djemba

OdgovorNapisal/-a zimi dne 20. september 2007, 21:10:26

nazaj iz dopusta prišu na (meni) težko pričakovano tekmo!
zadnje čase mamo "čelsi" sindrom, zmage 1:0 v zadnjem delu tekem-ampak se nebi branu, če se še enkrat ponovi to!
upam sam na formacijo 4-4-2, pol pa mislim da bo igra stekla in bojo tut goli v naslednih kolih pričel padat!
Uporabniški avatar
zimi
mi ci

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a wayne rooney dne 21. september 2007, 10:43:47

"Zaradi Mourinha sem poleti zavrnil izredno ponudbo Reala," je bil komentar branilca Ricarda Carvalha na odhod rojaka s trenerske klopi. "K Chelseaju sem prišel samo zaradi njega," je bil jasen Florent Malouda, ki se je v London poleti preselil iz Lyona. Besen in nezadovoljen naj bi bil najučinkovitejši napadalec modrih Didier Drogba (lani zadel 33-krat), prvi zvezdnik Frank Lampard pa je globoko razočaran, podobno se počuti tudi Michael Essien. Olajšanje je priznal le Andrej Ševčenko, veliki prijatelj lastnika Chelseaja, ki se po prihodu iz Milana nikakor ni znašel v Mourinhovi postavitvi.
Uporabniški avatar
wayne rooney
NO.1 Nani Hater

OdgovorNapisal/-a SeekK dne 21. september 2007, 11:15:25

O tem je pisal Sun...dvomim da so to kredibilne informacije...pač kujejo železo dokler je vroče...
The European Court of Human Rights have confirmed that they are investigating claims that utd`s habit of conceding goals early in a game and then leaving it to the last few minutes to score the winner is a cruel and unusual punishment. When asked about the identity of the man who made the complaint all the Court would say is that he was Spanish and lives in the Liverpool area..
Uporabniški avatar
SeekK
es pe

OdgovorNapisal/-a wayne rooney dne 21. september 2007, 11:30:07

ma, če se bodo začel kregat znotraj kluba, bo samo pozitivno za nas... ;)
Uporabniški avatar
wayne rooney
NO.1 Nani Hater

OdgovorNapisal/-a MattKo. dne 21. september 2007, 12:05:46

Owen Hargreaves in Gary Neville ne bosta nared do nedeljske tekme, piše na uradni strani kluba. Škoda, Owen bi pršu zlo prou prot ekipi kot je Chelski. Da bi jim malček razbiu igro. Prčakujem isto postavo kot v Lizboni..edino mogoče, da bi Saha igrou namest Rooneya. Pa pol Roon uletava s klopi in ga zabije v 93. minuti :lol:
Upam na zmago naših! :twisted:
F.E.A.R.
For Everymanc A Religion!
Uporabniški avatar
MattKo.
General manager of OT

Kraj: Vodice pri Lj.

OdgovorNapisal/-a bene dne 22. september 2007, 9:18:45

LP, vracam se iz enotedenskega maturanca, ki je bil sicer super, a v znamenju smrti mojga kolega. Se enkrat bi se pa rad zahvalu FLUIDU za sms, po katerem je slo pivo se bolj lazje po grlu. Dovolj ot.

Tezka tekma nas caka, vendar mislim da smo sedaj mi tisti ki imamo prednost. Smo namrec v zmagovalnem ritmu--> ce se temu sploh lahko tako rece :D <---zadne 4 tekme smo dobili z 1-0. Druga stvar je, da je Chelsea zapustil Mourinho, kar je za njih totaln sok. Vcasih je za mostvo menjava trenerja pred tekmo dobra(spominmo se WH lani), vendar mislim da v tem primeru zelo slaba. Vecina igralcev se namrec z menjavo ni strinjala in vse se bo verjetno-upam poznalo na njihovi igri.

V taboru vragov ni vecjih tezav. OH in Neville(se bo sploh kdaj vrnil :( ) ne bosta pripravljena, vsi ostali mislim da so sposobni za igro. Nevem kako bo tokrat, vendar sedaj mocno upam, da ga SAF ne sral spet z 1 napadalcem. Saha je zeljan igre, Tevez se hoce dokazat, Rooney se je vrnil in zeli biti spet tisti pravi... sami razlagi da bi lahko igrali celo vsi trije naenkrat, SAf pa fura samo enga. Nevem kaj mu je, ampak upam in zelim si da koncno zaigramo tisto 4-4-2. Sedaj imamo prave igralce za to in nevem zakaj nebi tako igrali. Ipak pa igramo doma, tak da pride v postev samo zmaga! Pa se moja postavitev ki je zame vrhunska:

-----------------VDS------------------
Brown-------Rio-------Vidic--------Evra
Ronaldo-----Scholes----Carrick-----Giggs
----------Rooney--------Saha----------

Klop: PIG, Pique, Anderson, Nani, Tevez

Ce bomo igrali tako nam zmaga ne uide!
Uporabniški avatar
bene
One of the 24th Evra's siblings

OdgovorNapisal/-a Johnny dne 22. september 2007, 9:29:38

Lanska ekipa bo lahko spet zasijala, če se uresniči tvoja postava in upam da se bo. Samo kapetan nam manjka pri tej ekipi, ampak Brown se je zadnje par tekem kar izkazal zato ne bo problemov. Ostalo ste itak vse že napisal, gremo po zmago! :twisted:
Uporabniški avatar
Johnny
Chief of Execution

OdgovorNapisal/-a George Best dne 22. september 2007, 14:40:42

Bi bilo pa res žalostno,če po vseh problemih,ki jih ima Chelsea ne zmagajo rdeči vragi... :roll: ah ja upam,da Ronaldo&co niso preveč proslavljal zmago nad Sportingom... :?
Fergie, Fergie, give us a wave ...
Uporabniški avatar
George Best
Heinze's pussy

Kraj: Somewhere in heaven...

OdgovorNapisal/-a rooney_boy dne 23. september 2007, 9:00:01

upam na lepo igro danes, seveda da zmagamo mi in pa rezultat:
1:0
Saha
Slika
Uporabniški avatar
rooney_boy
Spammy boy

Kraj: Čemšenik

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 23. september 2007, 9:50:08

Ah tekmo mnogi prelahko nekateri jemljejo. To bo sigurno letos najbolj zajebana tekma, kar smo jih mel. Igralci Chelseaja se bodo sigurno hoteli izkazati in obrniti kritike na glavo. Dokazati, da tudi brez Mourihna zmorejo, dokzati, da zaradi odhoda Portugalca še vedno znajo igrat nogomet. Zdej nevem kako je pri njih s poškodbami (drogba, Lampard, Carvalho), ampak če bi manjkala omenjena trojica, je to mali + za nas. Verjetno dosta vsaj dva od teh treh nastopila, ker pred takimi tekmami se gredo vedno neke skrivalnice...

Pri nas ni veliko opcij glede postave. Ali bomo igrali tako kot proti Sportingu ali pa 4-4-2. Bomo videli, če je naše kej zavedel ta cirkus okoli trenerja. Upam da ne!
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Red Devil™ dne 23. september 2007, 11:01:49

Po zadnjih podatkih, ki sem jih našel, bo Lampard igral od začetka, Drogba pa po vsej verjetnosti od 2. polčasa...
Konec koncev, pa nas to ne zanima, saj se moramo osredotočiti na našo igro in ne na kikse nasprotnikov. Upam, da zaigramo s 4-4-2 z Rooneyom in Sahajem v napadu, saj je to trenutno najboljša kombinacija v napadu. Tevez pa vstopi v drugem polčasu in zabije svoj prvi zadetek za UNITED. :D

Moja napoved: V prvem polčasu bomo zadeli, nato pa bomo iz protinapada zadeli še enkrat v 2. polčasu. Izid torej 2:0!!!

Dobr navijejte tisti, ki boste ostali doma. Mi v LJ bomo zihr. :twisted:
ONEUNITED
Uporabniški avatar
Red Devil™
In charge of Fletch's makeover

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a Chelsea HeadhunteR dne 23. september 2007, 11:29:13

Drogba še vedno ni 100% pripravljen, saj ima še vedno hude bolečine v kolenu. Za celo tekmo ne bo pripravljen, mogoče pa bo vendarle zaigral s pomočjo injekcije.

Lampard pa na žalost ne bo igral, zamenjal pa naj bi ga Obi Mikel ? :|
Uporabniški avatar
Chelsea HeadhunteR

OdgovorNapisal/-a martin7 dne 23. september 2007, 12:19:32

Fantje mislim, da je čas za dva zadetka :D čeprav mi je spet 1-0 najbolj logičen rezultat v tem trenutku, odvisno, kako je nasportnik pripravljen glede na te burleske, ki so bile v klubu ali jih je to potolklo ali pa so sedaj zelo naspidirani , da stavri postavijo na svoje mesto. Komi čakam.
martin7
Sir Bobby Charlton

Kraj: Old Trafford

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Angleške zelenice 2007/08