Moderator: Hudički

Anderson#8 je napisal:Dejansko vidim, da je bila napaka da vas prosim, da sami seštejete, če imate čas... Sem naredil preizkus, pa sem rezultate takoj po tekmi Villa-Fulham, seštel in sem naredo screen... Pa so že našli, goljufi, pa so kar dali pike zraven(Markm, Frozen), Markm, sem mu naštel 4, je dal kar 5, Frozen pa namesto 1, kar dve... Strucki pa newen kaj je, sem naštel 4, sebi pa je seštel le 2![]()
![]()
Tako, da bomo brez tega seštevanja nadaljevali, ker vidim da lahko editate, in pa ne more noben vedet kaj ste in kako spremenili....
Jasna pravila: vsak editiran post se upošteva od zadnje oddaje naprej, nimaš kej za editirat po odgiranih tekmah ali vmes. Če editiraš po 8 tekmah in če imaš vse prav, se ti to ne šteje, le še tisti dve tekmi ki še nista bili odigrani imaš v igri.
Best je napisal:Ja upam da ne boš tega novega pravila zdej štel za nazaj...Ker sm tudi jz editiral ko sem videl da je na prvi strani jih par seštelo svoje rezultate...Samo ne morem razumet da morate eni goljufat še pri taki igri kot je tole tuki.Pizda no sej ne igramo za keš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov