Evo glih iz tekme.... Vse kar lahko rečem je, da se ponosen, da sem Slovenec! Avstrijce zmagat v prepolnem Tivoliju.... priceless!
Ja sem navijač Jesenic ampak zmago Slovencem vseeno privoščim, saj so si jo več kot zaslužili. Avstrijci so pršli čakat v Ljubljano na kontre in to jim je skoraj uspelo. Zelo dobro so se postavljali po igrišču in skoraj vsak plošček, ki se je malo čudno odbil je prišel njim na palico. Odločilen gol je bil definitivno 1. gol, ki ga je zabil Intranuovo. Takrat so dobili zalet za igranje in tekme je bila naravnost fantastična do konca. Na koncu so jih fajn stiskal Avstrijci a Olimpija se je dobro branila in tudi sama pokazala zobe zadnje dve minuti, ko oni sploh niso mogl pridt v našo tretjino. Pohvale gredo pa predvsem Vnuku. Modela osebno poznam in tlk kot pa on naredi za Olimpijo pa ne poznam nobenga, ki mu seže do kolen kaj šele kam višje (pa čeprav je majhen

). Povsod ga je bilo na igrišču! AVA mu šeenkrat!
Sodniki sodili dokaj korektno, čeprav je bilo nekaj njihovih odločitev vseeno sumljivih. Prav zato jim pa še bolj privoščim zmago ker je bila res prigarana! Je pa tudi res, da če nebi zadeli 1. gola tako "zgodaj" bi bila verjetno tekma odvrtena v povsem drugo smer.... Pohvale še publiki danes, ki je bila odlična in tako me je prepričala, da bom naslednjo tekmo spet prišel "navijat" za Slovence!

Without drugs, without drugs...