Ja Collins ga res pije

.Ja drgač mij pa kolega govoru k je fan Jesenic da naj bi Razinger hotu nazaj pridt pa ga Mahkovec ni hotu uzet

.Poleg tega je prišlo tudi do prepira med upravo in pa šefi navijačev, ker jim je en očitou POZOR: DA IZGUBLJAJO ZARADI NAVIJAČEU KER NE NAVIJAJO TKO DOBR,pa še neki je blo očitkou na njihou račun zato so predčasno zapustili sestanek

.Usi vemo da "Rusi" težko vodijo severno ameriške hokejiste... drgačni šoli hokeja pač

S prihodom Posme smo dobil un kar smo si želel.Zj se vid šele kva delajo severno američani
Linz : Jesenice
Linz zame in tut za marsikaterga druzga poznavalca nenormalno visoko na lestvici!VSV in pa Linz za moje pojme najbol premagljivi ekipi v play offu. Tko da brez zamere mel bi možnost napredovanja sam zarat poškodb in slabega ozračja v ekipi žau, bo to le misija nemogoče. Moje mnenje: 3:1 za Linz
KAC : Olimpija
Dobil smo ekipi ki se ji je forma krepko popravila.Nekaj novih okrepitev je dokaz za to

.Samo glede na našo formo bi jh mogl odpravt.Res je da prvo tekmo igramo v gosteh ampak mislm da jm bomo že tm pokazal kdo je David in kdo Golijat

.Upjmo samo da ns ne bojo sodniki zjebal.Je pa res tut da hokejisti KACA niso ravno najbol prilubleni med sodniki jodlarjev. Moje mnenje 3:1 za OLIMPIJO