Po mojem najbolj navdahnjena igra letos. Učinkovitost, igrivost in kombinatornost nas je danes pripeljala do zasluženo visoke zmage. Prvi igralec tekme nedvomno Berbatov! 5 zadetkov pač ni mačji kašelj in sem izredno vesel, da mu je uspelo po desetih tekmah spet končno zatresti mrežo. Zdaj naj tako samo še nadaljuje. Sodelovanje z Rooneyem je bilo izjemno. Ko sta v prvem polčasu s prve si izmenjevala hitre podaje
Rooney je pokazal odlično igro, dve asistenci. Če bo tako nadaljeval bo super, partnerstvo z Berbo je bilo fantastično. Kljub njegovi farsi in dvomljenju v Klub, je treba priznati, da je še vedno naš najboljši igralec in da z njim igramo popolnoma drugače. Manjka mu samo še zadetek iz igre.
Odličen je bil tudi Nani. Njegova najboljša predstava po tisti poškodbi. Kraljevsko je odigral tudi Rafael! Dobesedno uničil je Dioufa v prvem polčasu. Res mi Brazilec postaja vse boljši. Prava paša za oči je bila tudi današnja igra Ferdinanda. Res da ni imel ogromno dela, a kar je imel za opraviti, je naredil z odliko. Res ponovno elegantna predstava s strani Ria! Vesel sem tudi za odlično igro Andersona, naj tako le nadaljuje.
Edini minus te tekme je prejet gol. Res si ga nismo zaslužili. Evans bi moral tam nedvomno bolje posredovati, se pa pač vidi, da nima dovolj tekem za seboj. Je odličen branilec in verjamem, da bo zopet začel kazati predstave iz sezone 08/09.
Ta zmaga danes naj je samo še vodilo za naslednje tekme! UNITED!