Moderator: Hudički
Fluid je napisal:Kaj bi dal za polfinale Jesenice:Olimpija.
Johnny je napisal:Olimpija je naprej, to je glavnoWestlund pa raztura, sploh ne morš verjet kva tip dela. 2 tekme nedotaknjena mreža, ob velkih pritiskih KACa. Zadno tekmo tut odlična predstava z nekaj sreče in hokejisti so izpolnil naše želje. Upam da grejo tut Jesenice naprej, da se bojo jodlarji pojedl
S tako igra ma pa itak Olimpija velke šanse za prvo mesto.. v prvi sezoni.. haha
Najbolj mi je pa všeč njihova mentaliteta, ker jim je dejansko vseeno koga dobijo oni bodo še naprej mleli.
GoUp je napisal:Fluid je napisal:Kaj bi dal za polfinale Jesenice:Olimpija.
Retro dres meni?
Predsednik hokejske lige ukrepa po izgredih: navijači Olimpije Ljubljana naj prihodnjo sezono ne bi smeli v celovško ledeno dvorano.
CLAUDIA BEER–ODEBRECHT, FRANZ HOLLAUF
Po nedavnih nasilnih dejanjih skupine ljubljanskih huliganov po hokejski tekmi v sredo zvečer (poročali smo ekskluzivno) so že prve posledice. Karl Nedwed, predsednik EBEL, pravi: "Za naslednje leto ni nobene druge možnosti." S tem misli na včeraj postavljeno zahtevo poveljnika celovške mestne policije Eugena Schluga, da bi vsem ljubljanskim navijačem izrekli prepoved vstopa v dvorano. Nedwed: "V skrajnem primeru bomo šli vse do izključitve kluba iz lige! Že pred sprejemom Olimpije Ljubljana v ligo nam je bila znana nasilniška navijaška skupina Green Dragons. Težave dela tudi pri nogometu in košarki. Odgovorne v Olimpiji smo na to nevarnost opozorili."
Poleg tega je moral ljubljanski klub položiti bančno jamstvo za morebitno škodo, ki bi jo ti navijači povzročili na gostovanjih. To pride v poštev zdaj, kajti škoda po obeh tekmah znaša, kot pravi Nedwed, več tisoč evrov. Tako so med drugim poškodovali veliko avtomobilov in nekaj razstavnih predmetov na sejmišču. Nedwed: "Takih ljudi ne potrebujemo v dvorani, kjer se nahajajo tisoči mladih navijačev." Tako meni tudi Erich Pöcheim, napovedovalec KAC v dvorani. Pa tudi Erich Hallegger, poslovodja Koroških sejmov in upravnik dovorane, nima nobenega razumevanja več: "Česa takega pri nas še ni bilo."
Kot smo poročali, je morala policija posredovati celo s posebno enoto, ki je bila oborožena s pendreki. Kot pravi Schluga, so več policistov zmerjali in jih obmetavali s kamni in steklenicami.
Odzivi
Dolgoletni, navdušeni navijač KAC iz Feldkircha, v pismu piše, kaj se mu je zgodilo na tekmi proti Ljubljani 14. februarja: ko je prišel k svojemu avtu, je na njem sedelo pet ljubljanskih navijačev. Ko je navijače pozval, naj se umaknejo, "sem dobil od enega več udarcev s pestjo v obraz." Ko je potem z avtom stal v zastoju, je prišlo nadenj najmanj deset huliganov. "Brcali so v moj avto, s pestmi tolkli po stranskih oknih in nazadnje je neki huligan z brco zbil desno ogledalo z avta." Šele potem je postal na to pozoren neki policist in je posredoval. Navijač iz Feldkircha je dobil po obrazu otekline in hematome. Na vozilu je bilo do 2000 evrov škode. "Upam, da ti policiji znani razgrajači ne bodo smeli nikoli vstopiti v ledeno dvorano."
Kleine Zeitung, 22.02.2008, stran 20-21
Prevedel Joža
Leby je napisal:Spodbudba novica, Yarema je podaljšal pogodbo z Olimpijo do leta 2010. Mislm da bo tut Elik podalšou, ker je dobr frend z Posmo. Enako mislm da bojo tut ostali klučni igralci nardil, ran Westlund me mau skrbi... Sicer pa pr nm dnar ni problem

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost